Waar is mijn opa?

| 0
3 nieuwe werken

Waar is mijn opa?

3 Nieuwe werken in de winkel!

Een goed basisconcept leidt vaak tot een goed boek. En soms zelfs tot een spectaculaire publicatie. Dat is Waar is mijn opa? zeer zeker. Het is een jaarverslag in de vorm van… een kinderboek. Achter dit boek gaat een trio schuil: Inez de Beaufort, Frans Meulenberg en vormgever Sybren Kuiper. Syb verdient de meeste en de grootste lof: zijn tekeningen zijn schitterend, de grafische vormgeving uitzinnig en fraai. De uitgave is niet te koop! Een collector′s item op voorhand dus.

In maart 2012 verscheen Hemd & Haar — over huid, seks en andere curiosa. Een feestelijk boek — gebonden, groot formaat, vol uitzinnige foto′s — met louter essays over de representatie van de huid in de cultuur. Auteurs zijn Jannes van Everdingen (dermatoloog en publicist) en Frans Meulenberg. Salontafelboek!

Op 24 november 2011 verscheen Gebroken rijm — Essays over emoties en poezie. Het is de bundeling van de stukken voor het AMC Magazine (allen licht herzien) plus een nieuw, lang essay. Het omslag is wederom van kunstenaar Jan de Rode. Een fraai gebonden boekje.